Versier je huis om Vrouwendag te vieren met Westwing-objecten

8 maart van elk jaar herinnert ons aan vrouwen en hun belang in de wereld waarin we leven. Het is voor ons allemaal een bijzondere dag, waarin de bijbehorende rechten weer internationaal worden opgeëist.

Om dezelfde reden zijn er veel merken, waaronder decoratie, die de figuur van de vrouw willen eren met hun eigen selectie van decoratieve objecten. Dit is het geval bij Westwing, een merk van decoratie-elementen tegen betaalbare prijzen, dat gelooft dat het ook mogelijk is om het figuur van de vrouw thuis te ondersteunen.

Westwing heeft een oneindig aantal deurmatten en vloerkleden die ideaal zijn voor het decoreren van het huis, maar voor deze speciale dag geeft het ons enkele voorbeelden die speciaal zijn gewijd aan de empowerment van vrouwen. Deze ontwerpen die we je hieronder laten zien, brengen de kracht en kracht van de vrouwenfiguur over en herinneren ons eraan net voordat ze het huis binnengaan van degenen die hem als deurmat gebruiken. De zijmatten zijn wasbaar en waterdicht, gemaakt van polyamide en hebben een afmeting van 50 × 75 cm. Aan de andere kant is het Face vloerkleed 100% katoen en heeft het een mooie franjes afwerking. De afmeting is 90 × 150 cm.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *