Het was allemaal razernij! Reacties op het optreden van Zendaya bij de Emmy Awards 2020

Zendaya verraste iedereen met een geweldige jurk bij de Emmy Awards en een geweldige toespraak over diversiteit. De actrice is de sensatie van 2020. De hele wereld heeft het over Zendaya. Naast haar acteerparticipatie veroorzaakt de actrice een sensatie met haar aanwezigheid en houding. Haar optreden bij de Emmy Awards van 2020 was geen uitzondering en het eerste waarmee ze de nacht brak, was haar jurk.

De hoofdpersoon van Euphoria was een van de weinige aanwezigen in het Staples Center in New York met Jimmy Kimmel. De jonge actrice trok alle aandacht met een elegante en bijzondere jurk. Sociale netwerken explodeerden met lof voor haar.

Fans verzekerden dat Zendaya zich op elke mogelijke manier kan kleden en dat alles bij haar past.

Published
Categorized as Mode

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *